Konsumentverkets allmänna resevillkor för paketresor

Här kan du läsa Konsumentverkets allmänna vilkor för paketresor.

Resevillkor Queen Travel AB

Särskilda resevillkor gäller före Allmänna resevillkor

  • Anmälningsavgiften är 500 kr/person.
  • För Cykel & Båt samt kryssningar är anmälningsavgiften 1000 kr/person.
  • Anmälningsavgiften erlägges senast 7 dagar efter erhållen bekräftelse.
  • Slutlikvid erlägges senast 40 dagar före avresan.

Integritetspolicy - Se PDF härintill
Ökat skydd för dina personuppgifter!
Den 25 maj 2018 börjar en ny dataskyddslag gälla inom EU. Lagen kallas GDPR vilket står för General Data Protection Regulation. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).
 
Den nya regleringen ökar skyddet kring hur företag och organisationer får hantera och behandla dina personuppgifter. Det tycker vi är bra, då vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
 
Vårt mål är att göra ditt resande enkelt och smidigt, från bokning till själva cyklingen. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig under såväl bokningsprocessen som inför din resa. Om något oförutsett händer under din resa vill vi snabbt kunna kontakta dig.

Vi samlar inte in  andra uppgifter än vad som behövs för att uppfylla vårt avtal med dig som kund. 
Vi använder inte dina personuppgifter för att skapa ett adressregister för nyhetsbrev, marknadsföring et.
 
Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registeruppdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn, kontaktuppgifter och resehistorik.
 
Ansvarig för personuppgifterna som samlas in:
Queen Travel AB Org. nr 556655-9547