Athletic

För dig som cyklar regelbundet och har god kondition.

Utmanande terräng med stigningar av varierande längd.

Italien- Piemonte


Total längd: 510 km

Detta är en krävande cykel tur i vackra kuperade området Piemonte. Ni cyklar mellan vingårdar och genom typiska italienska små byar. Det finns möjlighet att förkorta etapperna eller hitta andra alternativ. 

Mästaren Fausto Coppi, "il Campionissimo", tränade benen i dessa backar. I dessa regioner får ni uppleva flera stigningar, nedförsbackar och vyer som är täckta av vingårdar. Här krävs det en stark beslutsamhet och är lämplig för erfarna cyklister med god kondtion. Gommen kommer också att njuta av detta område, eftersom det finns utmärkta viner att smaka samt specialiteter från Piemonte-köket och framför allt de berömda tryfflarna.

Italien- Toscana


Total längd: 623 km

Toscana är förmodligen Italiens mest kända och mest älskade landskap.

Här möter vi god mat, goda viner, vänliga människor, ett böljande landskap med cypresser, vingårdar och tusenåriga byar. På denna resa får ni verkligen uppleva det mesta av Toscana, Pisa, Lucca, Florens, Siena, liksom små historiska byar såsom Montalcino, Pienza, Volterra och Vinci. Underbara stigningar upp till Monte Serra och Apuanska alperna samt en oförglömlig etapp längs den "heroiska rutten",den klassiska tävlingsleden leden som tar er till Siena. www.eroica.cc En cykeltur för er som verkligen gillar utmaningar.
 

Italien – Bolzano-Venedig


Total längd: 510 km

Från de legendariska Dolomiterna till Adriatiska havet.
En tur som inkluderar Dolomiternas legendariska stigningar: Sella Group är början på resan som rekomenderas för vana cyklister med mycket god kondition. Med en total en höjdskillnad på 12 000 meter kommer du ner till Prosecco-kullarna och avslutar detta fantastiska äventyr i Venedig.
Detta är en krävande tur eftersom resplanen når många berömda klättringar för Giro d`Italia. Andra kortare alternativ finns. 
Utmanande rutter med branta kullar och längre uppförsbackar. Lämplig endast för passande, erfarna cyklister.