NYHETER & ERBJUDANDE 
 2023

 

Med båt och cykel kan du se mycket på en vecka!

Prova alterantivet cykel & båt, bo på ett flytande hotell som förflyttar sig medan ni cyklar.

Cykel & båt är ett populärt resealternativ, ni bor ombord, har er hytt hela veckan och behöver inte packa och packa upp. Frukost och middag äter ni ombord.
 


 

Zeeland, MS Olympia

Provinsen Zeeland, även kallad "Land i havet" ligger i västra Nederländerna och består mestadels av öar och halvöar. De östra och västra Scheldemynningarna når långt in i landet, vilket gör Zeeland till ett paradis för flora och fauna. Cykla med oss ​​från den energiska staden Rotterdam – staden står för lätt och avslappnad samvaro som ingen annan stad i Nederländerna – till provinsen Zeeland. Upptäck de historiska städerna Zierikzee och Middelburg och Delta Works, Hollands mest imponerande stormflodsbarriärer. Prova läckra musslor, ostron och österscheldthummer. Du bör inte missa ett stopp i en av de mysiga fiskrestaurangerna!


Ladda ner programmet här, endast på engelska: 

MS Normandie

Kan man tänka sig ett mer idealiskt område för cykling än Holland?
Inga backar, gott om vatten och sandstränder, tätt mellan byarna och trevliga människor. Holland har ett väl utvecklat och skyltat nätverk av cykelvägar och vattenvägar. Vi förknippar också Holland med väderkvarnar, blommor, cyklister och mycket mera.
Vår resa går i den södra delen av Holland, med start och slut i Rotterdam. Ni får uppleva hjärtat av Holland med det vackra polderlandskapet (land som utvunnits från havet) den fantastiska hamnstaden Rotterdam, ostmetropolen Gouda och den världsberömda porslinsstaden Delft.

Ladda ner programmet här: 

MS Princess

Från metropolen Berlin med dess vidsträckta skogar i norr seglar ni först till Schwedt på Oder-Havel-kanalen, genom Oranienburg och Eberswalde. Den fridfulla, unika skönheten i Oder-landskapet kommer att följa dig till den polska staden Szczecin med dess magnifika slott. Floden tar er sedan längs den unika Bodden-kusten genom Usedom till Tysklands största ö, till Rügen, med sina berömda kritklippor. Den gamla hansestaden Stralsund är dagens mål. Upptäck den varierade floran och faunan i dessa unika flodlandskap, barockslott, tegelgotik och nordtysk badortsarkitektur.
Turen går även att boka Stralsund- Berlin. 

Ladda ner programmet här, endast på engelska. 

Paris- Montargis -2023

Denna 8-dagars cykel- och pråmtur startar i Paris, där pråmen Fleur ligger förtöjd i centrum av staden, inte långt från Notre Damedocked Dame-katedralen. Till skillnad från andra flodkryssningsfartyg kommer du att följa Seine-katedralen. Seineuppströms, i sydlig riktning. uppströms, Denna region har en rik, kunglig historia och slottet Fontainebleau är det här är ett magnifikt exempel på det förflutna. Lika imponerande är de kungliga kungliga trädgårdarna, som de franska kungarna lät sina kungliga arkitekter anlägga trädgårdar, för dem.
Du kommer att cykla genom de underbara skogarna till målarbyn You ofBarbizon, där sedan första hälften av 1800-talet många målare Barbizon, målare (Barbizon School) har bott och arbetat. Nästa stopp är Moret-sur-(sur-Loing, en charmig medeltida befäst stad, strategiskt belägen på Loing på stranden av floden Loing där målaren Sisley hittade inspiration till sina vackra impressionistiska målningar.

Program inom kort: