Välj mellan våra klassiska
cykelturer i underbara Alsace

Välj mellan fyra klassiska resor

Alsace är känt för sitt goda vin, sina pittoreska små byar med korsvirkeshus, god mat och gemytliga små värdshus. Här förenas det bästa av både Frankrike och Tyskland - och Luxemburg.
 
När den berömda Route des Vins d 'Alsace firade sitt 60-årsjubileum 2013, invigdes även cykelrutten som slingrar sig genom regionens vackra vinland. Följ med längs den fridfulla rutten där charmiga byar varvas med vinodlingar som sträcker sig så långt ögat kan se. Här kommer ett omdöme från en grupp resenärer som åkte nu i maj 2022:
Hej Lena!
"Vill Bara berätta att vi hade en toppenresa, till och med vädergudarna var på vår sida.
Cyklarna toppen och hotellen vi bodde på jättebra och överallt trevlig personal.
En sak som kan vara bra för dig att veta och kunna informera om är att det är svårt med långtidsparkering centralt när man åker minibuss. Takhöjden i parkeringshusen för låg.
Det löste sig ändå men vi fick parkera en bit ut.
Vi kommer säkert att återkomma för att prova en ny destination.
Kram Birgitta och hela gänget."

Alla våra resor är anpassade för såväl ovana som vana cyklister. Du finner en beskrivning av cykelvägarna under varje resa.
 
LÄTT  - inga eller fåtal backar, kortare etapper. Passar för er som vill ta det lugnt, nybörjare och barnfamiljer.
 
MEDEL  - passar er med normalkondition, vanligtvis etapper mellan 30-60 km per dag, med en del mindre backar vissa dagar.
 
CHALLENGE/SPORTIG - för er som är vana cyklister och vill ha en mer utmanande cykeltur. 50-110 km per dag, med en del krävande backar.