Cykel & Hotell 

Våra boenden är handplockade för att vara genuina och lokala, snarare än lyxiga. Normalstandard är *** 3 stjärnigt boende, flera av resorna har 4-stjärnigt som standsrd. På vissa resmål kan man välja mellan olika kategorier.

Ni har alltid egen dusch och WC på rummet. Under cykel & hotell resan byter ni boende ett antal gånger för att anpassas till cyklingen. Undantag är de resor där det uttryckligen står "Boende på ett hotell". Namnen på hotellen meddelas oftast i samband med att vi bekräftar er bokning, ibland en tid därefter, beroende på hur nära inpå ni bokar er resa.
I undantagsfall kan vi behöva ändra  hotell som bokats, vi erbjuder då ett likvärdigt eller bättre alternativ. 

Boendet är del i dubbelrum, vilket innebär att du delar rum med en person i ditt resesällskap. Enkelrum kan bokas mot tillägg. Ett hotells antal enkelrum är begränsat, men man kan ofta boka ett eget dubbelrum mot ett högre tillägg.

I vissa länder och städer finns lokala turistskatter som ni själva betalar på plats i hotellets reception. Storlek på skatten varierar mellan olika länder och städer. 

Bagagetransporter
När ni cyklar mellan olika boenden ordnar vi bagagetransport åt er. Vi förser er med bagagelappar vid incheckningen på ert första hotell. Ni ansvarar själv för att bagaget är rätt märkt och att det ställs vid anvisad plats rätt tid.
Tid för att lämna bagaget på morgonen är 09.00 om inte annat anges i era resehandlingar, och bagaget ankommer till nästa hotell mellan 16-18.

GPS- koordintor, kartmaterial samt cykelnyckel
Via mail får ni alla information för er esa. På första hotellet ni anländer till finns ett kuvert till er i receptionen alternativ på ert rum. 
I kuvertet ligger kartor, bagagelappar, vouchers samt övrig  information ni behöver på er resa. 
Cykelnyckel hittar ni antingen på er hyrda cykel eller i hotellets receptionen. 

Mat och dryck
Frukost ingår alltid på våra hotell. Ibland ingår även ett antal middagar under resan. Vad som ingår för just din resa hittar du under respektive resa.
Om du har allergier ska detta anges vid bokningstillfället. 

Cykel & Båt 

Under en resa med cykel och båt så cyklar ni på dagarna och ert flytande hotell möter upp efter cykeldagens slut. Ni kommer sova varje natt i samma säng, men med en ny utsikt varje dag!

Ni börjar dagen med en riklig frukost och lämnar sedan båten för dagens cykeltur. Lunchpaket att ta med gör ni själva vid frukosten. Vill du inte cykla varje dag? Då stannar du ombord på båten och njuter av landskapet som glider förbi.